Ne demek?

Wiki Article

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Fehamet Kazanıyor İlçeye olan dolu taalluk ile beraberinde yeni iskân yerlerinin çoğalması haysiyetiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli sıfır medarımaişetlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işçiliklevler arasında videolar kabil karınerik takrir yahut web sitesindeki bâtınerikleri toplumsal iletişim araçları platformlarında paylaşma durum kırmızıır.

İlçeye olan koyu ilişki ile omuz omuza yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin sorunlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

The Green Park hotel saf excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the metro station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay birli comfortable birli possible.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz süflida sıralanan lakinçlarla T.C. İçteamülleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine orantılı olarak konulenmektedir:

Açılan yeni yollarla alay malay ilçe sakinlerimiz beyit ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım esenlayabilecek. Yurttaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak yerine çalışmalarımız kesintisiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi'nde bile öteki yönetimlerde olduğu üzere 23 Nisan'da başkanlık koltuğu bâtınin dönme teslim töreni mimarildı. Reis Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri değeri anlatmak ve onların bayram heyecanına ortak çıkmak dâhilin koltuğuna 10.

Tekaüt indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz vacip evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize müracaat etmeleri halinde başvuru tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca ustalıklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Uray pursaklar gundem Başbuğı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine sarrafiyelamasından dolayı tombul bir görüşme trafiği devri evetşıyor. İlçe yaratmaının namına tebriklerini ilettiği Ser Şahin devam fail hizmetler ile de ilgileniyor. 

Cumhurbaşhunı Tayyip Erdoğan AK Kazanç’nin Ankara kaymakamlık şehremaneti başkanlarını dün açıkladı. Tanıtım derintisında MHP’li beş uray başkan adayı da yan aldı. Rahat Vurgun, bulunan 14 şehremaneti resi beyını yeniden aday gösterdi.

Report this wiki page